Het B2B-platform voor interieurbouwers en aannemers.

Op maat meubilair

Ontwerp uw project online

Via dit gratis platform, kan u, als professionele interieurbouwer en aannemer, creatief zijn in uw ontwerpen van op maat keukens , kasten en dressing.

Bestel uw project online met onmiddellijke offerte!

Professionele fabricage

Deze kasten worden vervaardigd door een van uw collega's, schrijnwerker of designerpartner van het platform, uitgerust met een machine of een numeriek gestuurd bewerkingscentrum ( CNC - gestuurd door de 3D CAD/CAM paakket woodLAB), in uw provincie volgens zeer hoge kwaliteitscriteria voor timmerwerk.

Wij geven de voorkeur aan het kortsluitende lokale circuit!

Uw project wordt in België vervaardigd door een partner naar keuze. Momenteel, in de provincies Schrijnwerker partner in Hennegouwen Hennegouwen, of Schrijnwerker partner in Luik Luik, of Schrijnwerker partner in Namen Namen, of Luxemburg,Valaams-Brabant enSchrijnwerker partner in Brussel Brussel.


3D CAD voor interieurbouwers ?

Dressing/5BTR

Thumb
171/64 items

Voorraaddecors van de fabrikant


De onderstaande animatie legt in één minuut uit wat MyCabinet biedt u als schrijnwerker via zijn B2B platform:

Raadpleeg de pagina "Practische modaliteiten" Practische modaliteiten.


De duivel zit in de details!

Gelukkig is MyCabinet ontworpen en beheerd door professionele schrijnwerkers en met een zeer lange ervaring op het gebied van het vervaardigen van maatwerk meubelen voor interieurinrichting.

Onze partners, schrijnwerkers en interieurbouwers in België, werden geselecteerd op basis van hun professionaliteit en de kwaliteit van hun productie. We kennen ze al lang en hebben er het volste vertrouwen in.

De elementen van de catalogus die tot uw beschikking staan, zijn parametrisch en kunnen naar believen worden geconfigureerd. Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van fabricage en design.

Wist u dat uw meubelen, voordat ze in productie gaan, worden gecontroleerd door een technicus!

Ten slotte is de gebruikte beslag van het merk BLUM, wereldleider op dit gebied. Oostenrijkse kwaliteit met een eigentijds en elegant design.

Onze IT partners


  • De snelste 3D-modelmaker
  • Softwareontwikkelaar dor wodoworking CNC machines
  • Microsoft Azure

Onze partners voo beslag en plaatmateriaal


  • Gesibois
  • Vanrobaeys
  • Blum
  • Lamello
  • Hettich
  • Häfele