Technische gegevens voor fabricage en modaliteiten

Hieronder vindt u de antwoorden op uw vragen.

Nee. We hebben ervoor gekozen om geen 3D-configurator te maken (die vaak meer lijkt op een gasfabriek) maar een gebruiksvriendelijke en flexibele interface die u in staat stelt om te putten uit een complete catalogus van standaard keukenelementen, maar toch op maat gemaakte .
Alle panelen zijn afkomstig van de fabrikant EGGER. We werken met het voorraadassortiment, dat wil zeggen 10 referenties in totaal. De afkantbandjes zijn gemaakt van 1 mm ABS. Voor elk meubelelement is het mogelijk om een 2D-plan met alle benodigde informatie te bekijken of te downloaden.
Ter herinnering, de hardware is niet voorzien of inbegrepen in de prijs. U moet ze zelf bestellen bij de leverancier van uw keuze. Hardware is afkomstig uit verschillende bronnen. De scharnieren INSERTA (let op: rechter bodemplaat), De lopers en/of laden (met facefixing Expando) LEGRABOX zijn van het merk BLUM De ophangingen voor wandkasten zijn van het merk HETTICH (SAH), evenals de poten KORREKT. Voor DRESSING gebruiken wij CABINEO van LAMELLO.
Dit geeft u de vrijheid om het openingsbereik van de scharnieren te kiezen op basis van uw behoeften.
Aandacht: het meubilair is niet gemonteerd. Je verwijdert ze in stukken. Standaard wordt de montage uitgevoerd met drevels en schroeven (3 mm doorsnede van het gat met uitzondering van de kolommen). In dit geval zijn de gaten niet door de gaten heen, er blijft 2 mm materiaal over).
Als een zijde van een kast zichtbaar is, heeft u de mogelijkheid om aan te geven geen gaten te boren die uitsteken.
Zodra u uw project heeft gevalideerd en nadat u de betaling heeft gedaan, wordt deze door ons validatiecentrum ontvangen. Uw project wordt gecontroleerd (om eventuele inconsistenties op te sporen) en vervolgens de programma's voor CNC- en zaag-optimalisatie worden gedownload door de partner die de productie op zijn machines start. De productie wordt gedaan bij de My Cabinet partner in uw provincie, dus het is een kortsluiting.
Zodra de bestelling door u is gevalideerd, kan deze niet meer worden gewijzigd. U wordt gevraagd het totale bedrag plus BTW te betalen op het rekeningnummer van de door u gekozen partner.
U doet dus de betaling via het kanaal dat u gewoonlijk gebruikt. Zodra u de betaling heeft ontvangen, wordt uw bestelling in productie genomen. U kunt de voortgang van uw bestelling volgen (rood, oranje en groen licht). Zodra de bestelling klaar is, ontvangt u automatisch een e-mail.
Ja! En het is op twee niveaus.
  1. Op projectniveau: u kunt informatie invoeren in een commentaarveld, maar vooral kunt u een plan of een 2D-schets van uw project uploaden. Wij moedigen u aan dit te doen omdat het ons helpt mogelijke ontwerpfouten van uw kant op te sporen.
  2. Op het niveau van elk element: aangezien u afbeeldingen en 2D-plannen van elk element kunt ophalen, kunt u vervolgens eenvoudig informatie toevoegen (met een potlood of een beeldbewerkingssoftware) en vervolgens scannen of een foto van de wijziging maken. en upload het door op het pictogram te klikken upload
We leveren niet. Je moet jezelf komen ophalen op de locatie van de partner in jouw provincie. Dit zal een kans zijn om contact en een professionele relatie met een mens op te bouwen :-) en niet een robotachtige interface!
We luisteren. Als het betreffende item zijn plaats in de catalogus verdient, zullen we zeker overwegen om het op te nemen. Als het een heel bijzonder item is, of beter nog een buitenbeetje, kunt u ons sturen een plan of een schets. Wij sturen u een prijsopgave, maar daar zijn kosten aan verbonden (120 €).
Wij behouden ons de toegang voor schrijnwerkers en interieur bouwers (die bijvoorbeeld niet over een werkplaats of de nodige machines beschikken) en algemene aannemers. Het is dus noodzakelijk om een Belgisch BTW-nummer te hebben, zodat particulieren niet kunnen bestellen op MyCabinet.
  • Als het een probleem is met de configuratie of de grootte van het meubilair, zullen we moeten controleren of de fout van u of van ons komt tijdens de verwerking.
  • Als het een kwaliteitsprobleem is (cras, afkantband, splinters enz.), zult u direct te maken krijgen met de partner die u kent en met wie u zeker in staat zult zijn om te praten.
Natuurlijk. Je bent een timmerman als ieder ander en hebt een btw-nummer. Dat gezegd hebbende, veel vakmensen, zoals loodgieters, elektriciens, schilders, aannemers en anderen, zullen van tijd tot tijd vinden wat ze zoeken en op maat gemaakte meubels bestellen op dit platform.
Omdat wij en onze partners schrijnwerkers zijn zoals u en we kennen ons vak. We kunnen ook kwaliteit leveren en aandacht hebben voor detail en goed werk. Waarom zouden materiaaldealers de zaken van hun klanten moeten doen?