Fronten modellen

Hieronder staan ​​de elementen van keukenmeubilair op maat voor timmerlieden en installateurs die hun project via dit B2B-platform willen uitvoeren..


W1000

W1000-ST9-MELAMINE-18

Blanc premium

Het decor Premium White is een bekledingswit van hoge kwaliteit. De warme tint zorgt voor harmonieuze contrasten met alle natuurlijke houtsoorten. De oppervlaktestructuur ST9 Smoothtouch Matt versterkt het neutrale karakter met een zijdezacht gevoel.

WS980-ST2

WS980-ST2-MELAMINE-25

Blanc kaolin

Het decor Kaolin White is een basiswit dat in een groot aantal toepassingen wordt gebruikt.

WS980-ST2

WS980-ST2-MELAMINE-18

Blanc kaolin

Het decor Kaolin White is een basiswit dat in een groot aantal toepassingen wordt gebruikt.

U156

U156-ST9-MELAMINE-18

Beige rosé

De warme tinten roze beige maken meerdere combinaties mogelijk met veel hout- of materiaaldecors voor een weergave die zowel neutraal als warm is. De ST9 Smoothtouch Matt oppervlaktestructuur geeft alle vlakken een natuurlijk mat gevoel.

U708

U708-ST9-MELAMINE-18

Gris clair

Het decor Macadam Grey is koel middengrijs. Door zijn relatieve neutraliteit kan hij in veel situaties zijn plaats vinden, vooral op kantoor. Het fluweelzachte gevoel tegen vingerafdrukken en de extreem matte afwerking van de high-end PM PerfectSense Matt gelakte oppervlaktestructuur geven de kleur een exclusieve elegantie. Dit decor is verkrijgbaar in verschillende oppervlaktestructuren die met elkaar kunnen worden gecombineerd om te spelen op het contrast van zowel nuances als texturen.

U732

U732-ST9-MELAMINE-18

Gris macadam

Het decor Macadam Grey is koel middengrijs. Door zijn relatieve neutraliteit kan hij in veel situaties zijn plaats vinden, vooral op kantoor. De structuur ST9 Smoothtouch Matt geeft het palet vlakken een mat effect. Dit decor is verkrijgbaar in verschillende oppervlaktestructuren die met elkaar kunnen worden gecombineerd om te spelen op het contrast van zowel nuances als texturen.

U963

U963-ST9-MELAMINE-18

Gris ombre

Het Shadow Grey-decor is donker neutraal grijs, iets lichter dan Zwart U999 en Graphite Grey U961, geclassificeerd als koelgrijs. Deze kleur maakt ook deel uit van de "Nearly Black" vlaktes en maakt het mogelijk om bepaalde contrasten te verzachten in vergelijking met puur zwart, ook met lichte natuurlijke houtsoorten. De oppervlaktestructuur ST9 Smoothtouch Matt versterkt het neutrale karakter met een zijdezacht gevoel.

H3157

H3157-ST12-MELAMINE-18

Chêne Vincenza

Het imitatiedecor Vicenza Oak is een zeer elegante nerf eiken. Zijn minder kleurrijke tint met een heel lichte grijstint en zijn iets duidelijkere aders maken hem moderner. De structuur ST12 Omnipore Matt geeft het decor een nog natuurlijker karakter en een zijdezacht gevoel.

H1145

H1145-ST10-MELAMINE-18

Chêne bardolino naturel

De serie Bardolino Oak imitatie geeft een authentieker en ambachtelijker karakter dan een klassieke eik dankzij de zaagsneden en het tactiele aspect van de bijbehorende oppervlaktestructuur ST10 Deepskin Rough. De natuurlijke tint past goed bij beige, grijs en bruin. De cerusé-effecten van de aders zorgen voor harmonieën die zeer gewaardeerd worden in de keuken met wit.

H1733

H1733-ST9-MELAMINE-18

Bouleau de Mainau

Het berkendecor uit Mainau is een imitatie van licht hout met een natuurlijke en klassieke uitstraling. De zeer lichte nerf en de homogene kleur geven grote oppervlakken een warme uitstraling en blijven toch neutraal. Gewild in klassieke interieurs, de natuurlijke lichte tint kan ook worden gecombineerd met grijs voor een modern tintje.

H1277

H1277-ST9-MELAMINE-18

Acacia de Lakeland crème

Het decor Lakeland crèmekleurig Acacia-effect is zowel natuurlijk als neutraal en door het tijdloze karakter ervan kunnen grote oppervlakken worden bedekt. De lichte tint met lichte grijstinten zorgt voor helderheid en moderniteit en wordt gemakkelijk geassocieerd met witte of neutrale vlakken, zelfs met zwarte en heldere kleuren in contrast. De bijbehorende ST9 Smoothtouch Matt oppervlaktestructuur is in perfecte harmonie met de stijl van het patroon.

MDFPP

MDFPP-18

MDF PAINTING

MDF panel with lacquer paper.

MDFPP

MDFPP-22

MDF PAINTING

MDF panel with lacquer paper.

MDF

MDF-18

MDF

EGGER MDF-plaat is een vezelplaat van gemiddelde dichtheid, die dankzij de interne samenhang en compactheid van de randen voldoet aan de eisen van bepaalde meubels en interieuruitrustingen.

MDF

MDF-22

MDF

EGGER MDF-plaat is een vezelplaat van gemiddelde dichtheid, die dankzij de interne samenhang en compactheid van de randen voldoet aan de eisen van bepaalde meubels en interieuruitrustingen.

GRIPPER

GRIPPER-22

GRIPPER-22

MDF-plaat met handgreepprofiel.